Marcel Vela: „Au fost păcăliți 5 milioane de pensionari!”

Senatorul Ion Marcel Vela, liderul PNL Caraș-Severin, acuză PSD-ul de sfidarea pensionarilor în cel mai cinic mod posibil și spune că legea majorării pensiilor a fost doar o minciună electorală!

Amânarea majorării pensiilor anunțată de alianța de guvernare PSD-ALDE, în cel mai fericit caz pentru 2019, i-a oferit parlamentarului liberal ocazia de a taxa în termeni duri Guvernul Tudose. „Guvernul PSD nu are banii pe care i-a promis, iar modalitatea în care se gândește să-și onoreze promisiunile este să ia din pensia copiilor! Asta înseamnă sfidare și dispreț. Măririle de salarii și pensii au fost doar o păcăleală electorală. Promisiunile cu care a câștigat alegerile sunt cea mai mare șmecherie politică de la Revoluție până la zi”, a afirmat Vela.

Acesta vorbește despre un eșec de proporții al alianței PSD – ALDE în ceea ce privește Legea pensiilor și despre dorința populistă a social-democraților de a acoperi realitatea creșterii prețurilor, a inflației, scăderile salariale și degradarea nivelului de trai. „PSD a sedus alegătorii și în mai puțin de un an a abandonat România!”, a mai spus senatorul Vela.