Marcel Vela, acuzat dur în fața procurorilor DNA! Puiu Percea a dezinformat cu mâna pe Biblie!

explo 1000x200

Membru fondator al PNL, primarul comunei Ciclova, Puiu Percea, a ales să se înscrie în ALDE profitând de ordonanța migrației, după ce, spune el, oameni fără merit au ajuns la conducerea liberalilor din Caraş-Severin!

Chemat să dea declaraţii în dosarul alegerilor prezidenţiale după ce a fost sunat de către Ionesie Ghiorghioni între cele două tururi de scrutin, primarul din Ciclova spune că a ales să părăsească PNL din cauza jocurilor de la vârful partidului.

„Am fost membru PNL din 1990 până în anul 2014. Am părăsit PNL deoarece Vela Marcel, actualul coopreşedinte al PNL Caraș-Severin, a recrutat în partid şi pus pe poziţii de conducere persoane care nu au avut nimic în comun cu liberalismul. De exemplu, o fostă directoare de IAS, pe nume Iustina Turnea, a ajuns secretar general a PNL Caraş-Severin şi în prezent este consilier judeţean”, a scris primarul Puiu Percea în fața procurorilor DNA când a fost întrebat de ce a părăsit PNL.

Liderul PNL Caraș-Severin a lăsat să se înțeleagă faptul că Percea a dezinformat organele de cercetare penală, în ciuda faptului că s-a aflat sub jurământ. Doamna Turnea este o colegă deosebită, un bun organizator și merită tot respectul. Nu știu ce a declarat primarul de la Ciclova, dar când a trădat în anul 2014 cu celebra ordonanță, doamna Iustina nu mai era secretarul general al filialei, fiind aleasă în cadrul conducerii organizației de femei. Până la urmă trăim într-o țară liberă și Percea putea în 2014 să decidă oricum. Trebuia să-și asume bărbătește această trădare, fără să amestece unele doamne în motivații politice ieftine”, a explicat Vela.

Puiu Percea a fost ales primar la Ciclova în 1992, iar de atunci conduce comunitatea din zonă, aflându-se la al şaptelea mandat. Deşi ultimul mandat l-a câştigat pe listele PNL (USL), după ruptura din 2014, Puiu Percea a abandonat camarazii de două decenii şi jumătate şi s-a înscris în ALDE.

banner 970 x 250