Liberalii din Oravița, campioni la chiulit! Patru ani de dezinteres total față de problemele cetățenilor!

Conform unei statistici la baza căreia stă numărul de absențe ale aleșilor locali de la ședințele Consiliului Local Oravița, liberalii conduc detașat într-un clasament întocmit de către executivul orăvițean.

Lista de absențe la ședințele forului legislativ orăvițean este deschisă de liberalul Ion Miloș, cu un număr de 66 de absențe în mandatul 2012-2016! Liberalul este urmat în clasament de colegul său de partid, Matei Andrițoi, care a acumulat un număr de 59 de absențe. Pe locul al treilea se află tot un liberal la origine, actual membru PNTCD Nicolae Tudor, fost viceprimar, care a adunat 51 de absențe. Pe poziția a patra se află Radu Bompa, care se pare că ar fi trecut acum de partea liberalilor, după ce timp de patru ani a fost în echipa PSD-ului prin alianța cu PC.

La polul opus, pe ultimele locuri și cu cele mai puține absențe se plasează consilierii Adrian Novăcescu, consilier independent (ales pe lista PNL), cu doar 5 absențe, Lorena Ion, consilier PSD, cu un număr de 4 absențe, și Teodor Berlogea, consilier PSD, cu doar o absență de la ședințele Consiliului Local Oravița.