Marcel Vela – acuzat că a impus principii de dictator la Caransebeș. „Nu putem merge pe principiile astea de Mao Zedong!”

untitled design set 970x90 px

Coco Galescu își încercă norocul a două oară în administrație. Un proiect care este în hibernare de ceva timp ar putea salva economia Caransebeșului dacă USR Caransebeș își îndeplinește obiectivul la alegerile locale. Cornel Galescu îl acuză pe fostul primar Marcel Vela de practici mai mult decât autoritare și își dorește transparență la Primăria Caransebeș.

Prezentat de USR Caransebeș drept candidat la Consiliul Local Caransebeș, fostul alpinist Cornel (Coco) Galescu spune că municipiul Caransebeș se poate dezvolta doar turistic:

Eu am spus și atunci când am intrat în PNL intenția mea era de a face administrație și asta am și vrut să fac, din păcate nu am fost lăsat să pun pe masă proiectele, recunosc nu mă feresc de nimeni, nu știu ce s-a întâmplat dar acea logodnă cu Marcel Vela s-a rupt rapid. Am constatat că eu gândesc într-un fel și primarul de atunci gândea în alt fel. Eu consider că gândeam pentru oraș și el gândea pentru un grup de oameni asta este părerea mea acum. Sper ca de data aceasta Consiliul care urmează să fie mai pestriț și nu fi la comandă. Când am fost eu viceprimar era un Consiliu la comandă că doar știm cu toții cum mergeau lucrurile și nu cred că se poate construi ceva când ești direcționat pe un singur traseu impus într-o singură direcție. Fără un pic de dialectică nu ai cum să construiești, trebuie să accepți părerea tuturor, să cântărești să analizezi, nu putem merge pe principiile astea de Mao Zedong și alte principii politice de care noi am crezut că ne-am scăpat.”, ne-a declarat Coco Galescu.

Cornel Galescu îndeamnă la umanitate pentru că doar așa se poate vorbi de salvarea municipiului Caransebeș:

Să redevenim oameni în primul rând suntem în această barcă numită Caransebeș pe care trebuie să o salvăm. Intenția mea și a echipei mele este de a ne ocupa strict de ceea ce este lângă noi. Știm că este greu, știm de unde plecăm. Pe mine mă emoționează Teiușul în ideea de a transforma, într-o zi Caransebeșul într-un oraș turistic. Și în trecut am lucrat la proiectul Caransebeșul Turistic, există o documentație întreagă la care am muncit, este un proiect important pentru acest oraș, în special la faza în care se află acum, pentru că economic vedeți cum este, dar ținând cont de amplasamentul favorabil Caransebeșul poate să devină turistic, și în concordanță cu marile proiecte despre care se discută în zonă, Munții Țarcu, Muntele Mic, Semenic, de fapt tot județul ar putea să fie turistic cu atât mai mult Caransebeșul. Mi se pare incredibil să văd pe malul Timișului cât de sălbăticit a ajuns, murdar, ponosit, locul în care cândva noi făceam baie și pur și simplu beam apă din Timiș, atât de curată era și noi acum ne plângem că vine apa murdară la robinet într-o zonă, probabil cea mai bogată din punct de vedere hidrografic din țară.”, a mai spus Coco Galescu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/