„Marcel Vela a fost mai puțin inspirat ca în alte dăți! Mă bucur că un parlamentar de Caraș-Severin a prins un loc în echipa câștigătoare!”

Senatorul PSD Ion Mocioalcă îi ironizează pe liberalii cărășeni prezenți la congresul de la Romexpo pentru că aproape toți și-au schimbat opțiunea de vot peste noapte.

„Nu este nicio surpriză, deși noi, oamenii politici, ne cunoaștem destul de bine unii pe alții. Marcel Vela a fost mai puțin inspirat ca în alte dăți, el și-a dat seama de realitate abia în al 12-lea ceas și mă bucur pentru faptul că, totuși, un parlamentar de Caraș-Severin a prins un loc în echipa câștigătoare, fiind ales vicepreședinte într-o mare de vicepreședinți, 24 la număr. Dar e bine când ești înăuntru și nu ești în afara mesei unde se decid multe lucruri importante.”, a comentat parlamentarul de Caraș-Severin.

Cei mai mulți dintre delegații filialei Caraș-Severin la Congresul PNL la care a fost ales președintele formațiunii erau declarați fani Ludovic Orban. De votat au votat însă cu Florin Cîțu și au făcut o victorie din asta.