Mangă la volan, prin centrul Caransebeşului! O şoferiţă a stabilit recordul săptămânii la alcoolemie!

Nu ştim dacă tânăra prinsă în flagrant de poliţie este o luptătoare pentru drepturile femeilor. Cert e că, la cât de băută se afla la volan, aceasta i-ar putea face invidioşi pe bărbaţii care nu ezită să şofeze cu alcoolul în freză.

Poliţiştii rutieri din Caraș-Severin au depistat, în această săptămână, doi șoferi care au condus sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. Recordul îi aparţine unei reprezentante a sexului aşa-zis slab.

În urma controalelor în trafic, la data de 18 octombrie a.c., polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au depistat în zona centrală a municipiului Caransebeș o femeie în vârstă de 27 de ani, din Băile Herculane, aflată sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării acesteia cu aparatul etilotest, a rezultat că aceasta avea o alcoolemie de 1,26 mg/l!

De asemenea, ieri, 20 octombrie, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din judeţul Timiș, a fost depistat de polițiști pe Calea Timișoarei din municipiul Caransebeș, în timp ce conducea un autoturism după ce consumase alcool. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta avea o concentrație de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Cei în cauză au fost conduși la spitalul din Caransebeș, unde le-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale“, ne-a mai informat agent şef adjunct de poliţie Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Sursă foto: citynews.ro.