Mandat de aducere pentru băiatul de bani gata care a lovit mortal un bătrân şi a întins-o în Germania!

Tânărul reşiţean care a scăpat de puşcărie şi sfidează familia pe care a îndoliat-o are toate şansele să ajungă în spatele gratiilor până la urmă.

Andrei Maxim avea doar 18 ani atunci când a lovit cu tupeu un bătrân în plină figură, acesta din urmă dezechilibrându-se, căzând, lovindu-se cu capul de asfalt şi murind câteva zile mai târziu. A primit o condamnare cu suspendare şi a fost obligat la plata a nu mai puţin de 90.000 de euro, sumă ce reprezintă daune morale şi materiale. Văzându-se scăpat de închisoare, Andrei Maxim, băiatul unor oameni de afaceri din Reşiţa, a uitat să mai dea vreun semn familiei victimei. Despre vreun leu achitat, măcar din cheltuielile de înmormântare, nici nu poate fi vorba. A întins-o în Germania, după cum a aflat fiul victimei, şi pare să fi dat uitării ceea ce a făcut şi, mai ales, ce obligaţii are. Drept consecinţă, familia Bălan e dispusă să renunţe la fiecare leu pe care ar fi trebuit să-l primească, numai ca instanţa să dispună revocarea suspendării executării pedepsei de trei ani închisoare aplicate inculpatului. Mai exact, Andrei Maxim să meargă în puşcărie!

Băiat de bani gata, Maxim nu s-a prezentat la primul termen de judecată, iar la al doilea şi-a trimis un avocat angajat. În lipsa inculpatului, cauza a fost amânată, pentru când „se va recita condamnatul la domiciliul cunoscut, dar şi prin afişare la uşa instanţei, precum şi cu mandat de aducere şi se va efectua adresă către Administraţia Naţională a Penitenciarelor”, după cum a dispus instanţa Tribunalului Caraş-Severin. În plus, avocatului ales al tânărului i s-a pus în vedere să comunice adresa condamnatului din Germania.