Managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență din Reșița are planuri pe termen mai lung decât mandatul său [VIDEO]

Doctorul Cristina Bacer, noul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, a declarat astăzi că nu se mulțumește cu statutul de interimar și că are planuri pe termen lung… mult mai lung de cele 6 luni pentru care asigură interimatul!

„În întreaga mea carieră am avut doar ascensiuni și nu am de gând să mă opresc acum. Cu siguranță voi participa la concursul pentru postul de manager”, a explicat dr. Cristina Bacer. Aceasta spune că s-a înscris în decembrie 2016 în Partidul Social Democrat în care nu are nicio funcție – chestiune pe care a ținut să o sublinieze – și că a avut o discuție cu președintele Silviu Hurduzeu înainte de a fi numită, acesta asigurând-o că are pe deplin sprijinul său.

Cristina Bacer spune că are ca principală preocupare bolnavul și că va fi foarte atentă la condițiile de internare pe care unitatea spitalicească le oferă pacienților.