Manageri de protecţie a climei, formați la Timișoara

schimbari climatice
mbmr 1000x100

Universitatea Politehnica Timișoara derulează un program de consolidare a capacităților în domeniul managementului protecției climatice.

Astfel, la Timișoara se vor forma specialiști care vor veni cu soluții practice pentru problemele actuale legate de schimbările climatice

„Scopul nostru prin acest program de formare, împreună cu alte inițiative din cadrul proiectului, este să formăm o echipă de profesioniști, dedicați să dezvolte proiecte semnificative care să ofere soluții practice pentru problemele actuale legate de schimbările climatice. În același timp, ne propunem să sensibilizăm comunitățile din România și Cehia cu privire la impactul schimbărilor climatice și la necesitatea unor acțiuni responsabile pentru diminuarea acestora”, a declarat lect. dr. ing. Rareș Hălbac Cotoară Zamfir, directorul proiectului.

Proiectul va fi finalizat în 31 martie 2026. Bugetul alocat UPT în cadrul acestuia este de 160.000 de euro. Programul este deazvoltat alături de Asociația pentru Dezvoltare Durabilă din Witzenhausen (Gesellschaft für nachhaltige Entwicklung și ONG-ul ceh People in Need.

gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Muzeul TM

 

 

 

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/