Mână de fier în Caraș-Severin, o mucoasă la București! „Da, pentru că minte fără scrupule!”

Luminița Jivan a fost pârâtă liderilor partidului și caracterizată în cei mai neonoranți termeni pentru a fi înlăturată de la șefia PSD Caraș-Severin! Au făcut-o cei pe care i-a dat afară deoarece au trădat interesele social-democrate și care acum își revendică în sălile de judecată pozițiile în PSD. 

Președintele filialei cărășene PSD a fost reconfirmat în funcție chiar zilele trecute, cu unanimitate de voturi. Înainte de asta, a primit și garanții de susținere totală chiar de la Marcel Ciolacu, președintele interimar PSD. Toate acestea pentru a lămuri definitiv lucrurile. În sensul că, Luminița Jivan e la fel de puternică și de susținută chiar dacă nu mai sunt la butoanele social-democrate Liviu Dragnea sau Viorica Dăncilă, oameni la birourile cărora deputatul cărășean găsea mereu ușa deschisă. Mai mult decât atât, dă de înțeles Jivan, cei care au încercat să-i șubrezească scaunul de președinte au eșuat în demersurile lor meschine, iar odată cu pronunțarea unor sentințe definitive în procesele prinvind excluderile din PSD Caraș-Severin nu se va mai auzi nici piuitul. 

„Oamenii s-au convins singuri de mine și de capacitățile mele și ale echipei care stă în spatele meu. Luminița Jivan nu e Superman. Luminița Jivan e un lider care dă o direcție unei echipe extraordinare. Marcel Ciolacu este al doilea președinte care a trebuit prima dată să se convingă de mine. Pentru că s-au ocupat anume domni să spună că sunt o mucoasă, că sunt slabă, că sunt nu știu cum. Au spus tot felul de invective, dar lumea s-a convins că nu este așa. S-a convins prin rezultat, prin unitatea echipei până la urmă”, a mărturisit Luminița Jivan pentru expressdebanat.ro.

Șefa PSD Caraș-Severin se referă la Flavius Nedelcea, Gabriel Dinu, Lenuța Ciurel și ceilalți pe care forurile de conducere ale partidului i-a exclus din rândurile formațiunii. „Sunt destul de frecvent pe la uși, pe la București, dar sper că s-a tranșat problema și au înțeles că organizația nu și-i mai dorește în momentul de față înapoi. Cei cinci care au fost excluși s-au dus și au povestit tot felul de lucruri neadevărate. Trebuia să vină cineva să vadă ce zic oamenii ăștia. A fost vicepreședintele regional, președintele de la Hunedoara. A ascultat organizația, a aflat că a fost un vot statutar. Am și câștigat procesele în instanță cu domniile lor, am făcut toate etapele la toate comisiile interne ale partidului, județene și centrale. Instanța a hotărât că treburile politice rămân treburi politice, treburile administrative rămân treburi administrative, am câștigat în primă instanță cu foștii colegi”, a mai spus Luminița Jivan pentru expressdebanat.ro.

Renegații au luat foc. „Spune numai minciuni. Eu nu am fost niciodată la București, la partid. Dar altceva este mai grav. Minte că am pierdut procesele. Nu e așa. Este sunt acum pe rol, în primă instanță!”, a reacționat Gabriel Dinu, consilier județean. Vicele administrației județene, Flavius Nedelcea, este și mai virulent. „Minte fără scrupule! Cum poate spune că noi am pierdut procesele?! Ceea ce face în județ face și la București, minte fără scrupule! Minte și cu privire la susținerea candidaturii lui Silviu Hurduzeu președinția Consiliului Județean! Nu e așa, sunt minciuni! Acum începem să dizolvăm organizații!”, a comentat Nedelcea.

Sunt câteva voci, dar dure! În schimb, Luminița Jivan tocmai a primit vot de încredere. Vot unanim!