Mămici, tătici, copii și bunici, fericiți la Ludoteca Piticilor din Reșița! De 1 Iunie au fost porți deschise spre lumea copilăriei!

ludoteca1
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Ziua Copilului este ziua mult așteptată, în care cei mari redevin copii, iar cei mici sunt sărbătoriți așa cum le place lor, cu jocuri, voie bună și multe surprize! În cea mai importantă zi din an pentru copii, joaca devine un lucru serios!

La Ludoteca Piticilor și-au dat mâna: copilăria, veselia, ideile ingenioase și personajele de poveste. Copiii au trăit clipe  magice, o zi în care școala a intrat pe plan secund, grijile s-au evaporat și distracția a fost la ea acasă.

„Am adus în prim-plan copilul și copilăria și am avut siguranța că zâmbetele vor apărea în jurul nostru. Tocmai din acest motiv, echipa noastră a pregătit un eveniment special din care nu au lipsit: animația pentru copii, baloanele modelabile, pictura pe față, bubble show, multe alte jocuri, distracția și voia bună!”, au menționat organizatorii.

ludoteca2

Așadar, 1 iunie, nu este doar astăzi, Ziua Copilului o putem sărbători în fiecare zi, iar Ludoteca Piticilor din Reșița, situată în clădirea Diamant din centrul Reșiței (strada I. L. Caragiale nr. 16), are porțile larg deschise pentru toți micuții și îi așteaptă cu activități interesante și adaptate fiecărei vârste. Și pentru că deja am intrat în vară, vacanța mare trebuie să fie de neuitat.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

ludoteca3

AM DAT STARTUL ÎNSCRIERILOR LA CLUBUL DE VACANȚĂ DE VARĂ la Ludoteca Piticilor Resita
Căutați un program de vacanță pentru copilul vostru? Sunteți invitați să descoperiți cea mai bună combinație de joacă, socializare și învățare. Ludoteca Piticilor v-a pregătit multă distracție și activități frumoase:
✅ateliere de știință și creație,
✅activități artistice, muzică și dans
✅activități în aer liber
✅multe jocuri și voie bună

ludoteca5

Totul se va desfășura într-un cadru prietenos și cald, prin joc, mișcare și activități practice. Activitățile au la bază învățarea prin joc și sunt preponderent creative: desenul, pictură, colajul, modelajul, dans și mișcare, lectura, experimente practice, jocuri de rol, board games, cinema. Clubul de vacanță este deschis în perioada: 13.06- 02 SEPTEMBRIE 2022, iar vârsta copiilor care se pot înscrie este de:4-8 ani.
✅LUNAR:
🔴08:16:30- 700 Lei/lună
🔴08:12:30-550 lei/lună
✅ZILNIC:
🔴8:00- 16:30- 40 lei/zi
🔴8:00-12:30-30 lei/zi
✅SAPTAMANAL:
🔴08:-16:30- 200 lei/săptămână
🔴08:12:30-150 lei/săptămână
Copilașii au inclus micul dejun, apa, fructe! La acest tarif se adaugă masa de prânz (8 lei/zi). Pentru înscrieri se poate apela numărul de telefon :0720222286

ludoteca4

 

untitled design set 970x90 px merlin februarie
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/