Mălin Bot, lucrat în drum spre Reşiţa! „A fost punct ştiut, punct executat!“ [VIDEO]

Jurnalistului bănăţean Mălin Bot i-a fost spartă azi maşina, un Sandero. S-a întâmplat după-amiază, în Timişoara, foarte aproape de Piaţa Operei, când ziaristul se pregătea să meargă la Reşiţa. I-a fost furat doar laptopul. Întrebat ce informaţii avea stocate acolo, Mălin Bot a răspuns: „Tot!“.

„Mi-au furat laptopul. Înnebunesc!“, a fost primul anunţ făcut azi, după ora 15, de către Mălin Bot. Pentru ca acesta să revină cu detalii în jurul orei 19.30.

„Partea bună e că sper că am reușit să securizez relativ repede conturile de pe rețele sociale. Partea proastă e că aveam tot în acel laptop. Era în portbagaj, hoţul a ştiut că e acolo, a rabatat exact jumătatea de banchetă care dădea către laptop, a fost punct știut, punct executat. Mașina are alarmă… era armată. Problema e ca lângă laptop, în geanta din portbagaj era o mapă cu toate documentele importante, de la corespondența cu ANAF până la diplomele de studii, certificatul de deces al mamei mele sau caieţelul de service al mașinii“, a detaliat Mălin Bot.

„Nu e nimic compromiţător, dacă cineva crede că găseşte acolo adevăruri compromiţătoare despre Mălin Bot, nu va găsi nimic. Eu plecam la Reşiţa, oameni buni, am pus laptopul în portbagaj, nu m-am gândit că cineva poate să-şi imagineze să spargă maşina în centrul Timişoarei“, spune jurnalistul reşiţean într-o filmare postată pe reţelele de socializare, unde arată că maşina a fost spartă cu un scop precis: laptopul ce conţinea toate documentările sale.

Partea buna e ca sper că am reușit să securizez relativ repede conturile de pe rețele sociale.Partea proastă e că aveam tot în acel laptop. Era in portbagaj, hotul a stiut ca e acolo, a rabatat exact jumatatea de banchetă care dădea catre laptop, a fost punct știut, punct executat. Mașina are alarmă … era armată. Problema e ca lângă laptop, în geanta din portbagaj era o mapa cu toate documentele importante, de la corespondența cu ANAF până la diplomele de studii, certificatul de deces al mamei mele sau caietelul de service al mașinii.

Gepostet von Malin Bot am Donnerstag, 8. Februar 2018