Mălăiescu rămâne primar la Oțelu Roșu! „Jumătate din parlamentari nu fac aproape nimic, 40% fac puțin și doar 10% fac ceea ce ar trebui!”

Liderul social-democrat de pe Valea Bistrei a dezvăluit pentru expressdebanat.ro traseul politic pe care și l-a stabilit pentru următorii zece ani!

Luca Mălăiescu are toate șansele să treacă înainte de alegerile locale din 2020 de la PSD la Pro România, partidul lui Victor Ponta, mai ales după ce Liviu Dragnea și-a reconfirmat puterea deplină în PSD. Indiferent însă în ce tabără politică îl vor prinde alegerile locale de peste doi ani, Mălăiescu știe deja pe ce liste electorale se va afla numele său. „Eu chiar iubesc orașul Oțelu Roșu și, cu siguranță, voi rămâne la Oțelu Roșu. Nu îmi doresc nici o altă funcție, nici președinte de consiliu județean, nici prefect, îmi doresc primar la Oțelu Roșu și, poate, la final de carieră, dar nu acum imediat, pentru că mai am de lucru la Oțelu Roșu, un mandat de parlamentar. Poate, poate mi-aș dori la final de carieră”, a dezvăluit edilul de pe Valea Bistrei.

Mălăiescu s-a convins că parlamentarii actuali au promis multe și nu au făcut mai nimic, motiv pentru care și  insistă pe votul uninominal. „Un parlamentar ar putea să facă. Cred că jumătate din parlamentari nu fac aproape nimic, 40% fac puțin și doar 10% fac doar ceea ce ar trebui să facă… Faptul că încă mai sunt aleși parlamentarii pe liste nu este ok. Trebuie obligatoriu să se revină la vot uninominal pentru ca electoratul, cetățeanul, omul de rând să poate alege un om în care are încredere. Nu se face pentru că nu au interes, dacă s-ar face acest lucru, electoratul ar penaliza cel puțin, cred că fără să exagerez, mai mult de jumătate dintre parlamentarii actuali”, a mai spus Luca Mălăiescu.