Avertisment pentru Mocioalcă! De la Ludovic Orban!

Președintele PNL, Ludovic Orban, consideră că PSD e mai slab după CExN de vineri, dar în același timp atrage atenția că Liviu Dragnea va încerca să se răzbune pe contestatarii care au semnat scrisoarea pentru demiterea sa!

 „Chiar dacă a supraviețuit, este cu siguranță mai slab. Dar PSD, după ziua de vineri este clar mai slab. Cu siguranță Dragnea va încerca să se răzbune pe contestari. Cu siguranță va schimba miniștrii de care nu e sigur, în frunte cu Stănescu, îl va schimba pe secretarul general, pe Firea de la București”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban.

În Comitetulul Executiv Național al PSD, în care s-a supus la vot continuitatea sprijinului oferit pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, liderul PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a optat pentru plecarea acestuia. Mocioalcă a avut mandat din partea CEx-ului județean, pentru plecarea lui Dragnea exprimându-se și senatorul Ionuț Chisăliță sau depuatul Ion Spânu. Dacă avertismentul lui Orban se va doveni îndreptățit, atunci, marele câștigător ar putea fi Victor Ponta, cel care îl așteaptă cu brațele deschise pe Mocioalcă în Pro România.