Mălăiescu, general în PSD Caraș-Severin! Stuparu, președinta femeilor! Rof, șeful Reșiței!

luca malaiescu
untitled design set 970x90 px

Social-democrații cărășeni pregătesc plecarea lui Nelu Popa de la Primăria Reșița. La pachet cu Romeo Dunca de la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin!

PSD Caraș-Severin a înrolat într-o singură zi 12 primari de comună și are deja adeziuni pregătite pentru alți câțiva. Unii, chiar de la PNL! În plus, președintele Hurduzeu, senatorul Mocioalcă și ceilalți lideri județeni, cu girul Bucureștiului, dat chiar de prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu, prezent la Reșița, au început reconstrucția filialelor care au obținut rezultate mai slabe la alegerile locale și parlamentare sau unde era nevoie de suflu nou.

Astfel, Remus Rof, actualul primar al comunei Dognecea, a fost numit președinte interimar al organizației PSD Reșița. Gabriela Stuparu, fostul vicepreședinte al Tribunalului Caraș-Severin, este noua șefă a femeilor social-democrate din Caraș-Severin. Cristi Bejeriță e noul lider al tinerilor pesediști. Ioan Spânu a revenit în PSD ca președinte al organizației de seniori. Fostul senator Ionuț Chisăliță a preluat funcția de secretar executiv, iar Luca Mălăiescu, liderul social-democrat de pe Valea Bistrei, e începând de astăzi secretar general.