Mâine se joacă a doua șansă pentru bazinul de înot din Moldova Nouă

Proiectul „Bazin de înot didactic”, finanțat de Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții, revine pe ordinea de zi în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Moldova Nouă de mâine, cu speranța ca politicienii de la malul Dunării să nu-l înece, din nou, pe ultima sută de metri.


Aleșii locali ai orașului din Clisură mai au o șansă să le demonstreze cetățenilor care i-au trimis la cârma comunității că le pasă atât de viitorul, cât și de aspectul orașului Moldova Nouă, de ei depinzând votul favorabil acordat proiectului ce vizează construirea unui bazin de înot, în zona Iagodăriei. Cu toate acestea, emoţiile sunt mari pentru ca acest proiect să treacă şi asta pentru că, potrivit unor surse neoficiale, consilierii Partidului Verde s-ar putea să spună „pas” ședinţei ordinare a Consiliul Local din această lună.

Reamintim că, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local din luna februarie, actorii principali ai boicotului proiectului finanțat de Guvern au fost nimeni alții decât consilierii social-democrați și cei ai Partidului Verde, fără ca niciunul dintre aceștia să ofere o motivație publică în privința votului negativ!

Indignat de poziția roșiilor și de cea a verzilor a fost și inițiatorul proiectului, Adrian Torma, care sublinia, într-o declarație pentru expressdebanat.ro: „Surprinzător este faptul că Guvernul României dorește să ajute Primăria Moldova Nouă, însă politicienii de la malul Dunării, și aici mă refer la cei de la PSD și ce ai Partidului Verde, nu-și doresc un bazin de înot pentru comunitate”.