Mai sunt doar 11 străzi de asfaltat și Oțelu Roșu se poate mândri cu o infrastructură modernă!

Oțelu Roșu se aliniază orașelor europene, care dispun de o infrastructură bună, astfel că prioritatea administrației publice locale este asfaltarea tuturor străzilor de pe raza orașului.

Și cum deja străzile sunt reabilitate în proporție de 98 %, pe ultima sută de metri au mai rămas doar câteva. În această perioadă s-a asfaltat strada Ștefan cel Mare și strada Nouă din cartierul Ohaba.

Mi-am propus ca anul acesta să finalizam de asfaltat toate străzile din oraș, au mai rămas neasfaltate 11 străzi în tot orașul. Am terminat strada Nouă din Ohaba, după care lucrările s-au mutat pe strada Ștefan cel Mare între blocuri și vom ajunge și pe strada Eminescu.”, menționează primarul Luca Mălăiescu.

În ultimii ani, edilul orașului de pe Valea Bistrei s-a preocupat ca, pe lângă proiectele de dezvoltare urbană, să investească constant în reabilitarea străzilor și asfaltarea unora care nu au fost asfaltate niciodată, fondurile de milioane de lei venind atât de la Guvern, prin PNDL, cât și de la bugetul local.