Mai puțin de 150 de profesori vaccinați într-o săptămână împotriva noului coronavirus, în Timiș

Profesorii din județul Timiș sunt în continuare reticenți atunci când vine vorba să se vaccineze împotriva noului coronavirus. În ultima săptămână doar 142 de dascăli au ales să se imunizeze.

Cosmin Hogea, inspector școlar adjunct al județului Timiș, a declarat că procentul dascălilor care au ales să se vaccineze împotriva noului coronavirus nu a crescut semnificativ în ultima perioadă.

Nu am observat modificări majore, în sensul că se observă aceeași stagnare a numărului lui. Din statistici ne putem da seama că numărul lor a crescut puțin, dat fiind faptul că au apărut și profesorii vaccinați cu prima doză.”, a precizat Cosmin Hogea.

leader board 728 x 90 px

Potrivit inspectorului școlar adjunct al județului Timiș, în ultima săptămână doar 142 de cadre didactice au ales să se imunizeze. În aceste condiții, numărul dascălilor din Timiș imunizați se ridică la cel mult 56%.

Vă reamintim că aproape 90% din școlile din județul Timiș au fost redeschise miercuri pentru toți elevii, ca urmare a scăderii ratei de infectare cu noul coronavirus.