Mai multe străzi din Timișoara, închise în perioada următoare

stradatm

Mai multe străzi din Timișoara vor fi închise în perioada următoare, pentru a se realiza o serie de lucrări sau pentru a se putea organiza evenimente în aer liber.

Primăria Timișoara informează că, în perioada următoare, mai multe străzi vor fi închise. Asta pentru că se vor realiza unele lucrări programate sau pentru a se asigura derularea în condiții optime a unor evenimente în aer liber.

Concret, în 10 iunie, între orele 07.00 – 19.00, se va închide traficul rutier, pe str. Gavril Musicescu, tronsonul cuprins între str. Georges Bizet – str. Prof. Mircea Neamțu, respectiv pe străzile laterale perpendiculare pe str. Gavril Musicescu, și anume str. Tosca și str. Preot Alexandru Balaș.

Lucrările vizează remedierea deficiențelor de execuție la trecerile de pietoni supraînălțate. Ne cerem scuze pentru disconfortul generat și dorim să îi asigurăm pe rezidenții cartierului că depunem toate eforturile pentru ca lucrările să fie executate la standarde înalte de calitate, iar traficul să se desfășoare în condiții de siguranță”, a transmis Primăria Timișoara.

De asemenea, între 10 iunie și 11 iunie, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu ora 06.00, Pasajul Iulius Town va fi închis pentru organizarea unui eveniment în aer liber.

1000x200 dacus 02

Totodată, între 12 iunie și 30 iunie, între orele 08.00 – 20.00, se va închide traficul rutier pe Emile Zola, pe tronsonul cuprins între str. Chișodei –  str. Bujorilor, pentru lucrări de intervenție la drum.

Mai mult, între 14 iunie, ora 07.00, și 16 iunie, ora 07.00, se va închide traficul rutier pe str. Gheorghe Adam, pe tronsonul str. Avram Imbroane – str Gheorghe Adam, pentru așternerea stratului de uzură.

De asemenea, în perioada 17 iunie – 3 septembrie, se va închide traficul pe str. Nufărul, tronsonul cuprins între str. Gării – str. Constantin Olănescu, în vederea executării lucrărilor la rețelele de apă și canalizare.

Recomandăm conducătorilor auto să evite, pe cât posibil, zonele în care au loc lucrări sau există restricții de circulație”, a informat Primăria Timișoara.

publicitate si promovare online banner maxagro