Mai multe obiective deschise spre vizitare la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

Turiștii care-și propun să ajungă la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara pot vizita mai multe obiective, odată cu trecerea instituției la programul de vară.

Muzeul Satului Bănățean din Timișoara anunță că este valabil un nou circuit de vizitare, în condițiile în care s-a trecut la programul de vară până în data de 16 noiembrie. Asta înseamnă pentru turiști că au fost deschise mai multe obiective ce pot fi admirate.

Astfel, pe aleea principală se află Vama Timișoara, Casa Bata, Gospodăria Căpâlnaș, Gospodăria de olar de la Birchiș și gospodăria Chizătău, iar în centrul civic: Biserica Topla, Școala de la Bârna, Primăria Sărăzani și Casa Națională Babșa. De asemenea, pe aleea etniilor pot fi vizitate casa ucraineană Repedea, casa germană Biled, sălașul slovac, casa sârbă și casa maghiară Babșa.

leader board 728 x 90 px

Totodată, turiștii pot trece pragul și următoarelor obiective: Gospodăria Zolt, Gospodăria Jebel, Casa Deportaților din Bărăgan, Casa Visag, Casa românească, Casa sârbă, Casa maghiară și Casa germană.

Programul de vară al Muzeului Satului Bănățean este de marți până sâmbătă, între orele 10.00 și 18.00, casieria se închide la ora 17.15, duminică între orele 12.00 și 20.00, casieria se închide la ora 19.15, iar în ziua de luni muzeul este închis.