Mai multe autobuze între Aeroportul din Timișoara și centrul orașului. O singură problemă: șoferii

Numărul de mijloace de transport în comun care circulă înspre şi dinspre Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara creşte începând de astăzi. Două autobuze care circulă pe Linia Expres 4 vor fi puse în funcţiune. Acestea fac legătura între Punctele Cardinale şi Aeroport dus-întors.

RATT anunţă că de astăzi mai multe autobuze vor face legătura între Aeroport şi centrul oraşului, pentru ca timpii de aştepare ai pasagerilor să se diminueze. În ultima perioadă s-au mai suplimentat numărul de mijloace de transport în comun şi pe liniile de tramvai I şi II, iar reprezentanţii RATT promit noi suplimentări în viitorul apropiat. O singură problemă rămâne: nu sunt suficienţi vatmani şi şoferi, în ciuda salariului atractiv.

„Suntem într-o continuă campanie de suplimentare a mai multor linii, dar depindem de mai multe lucruri, în special de şoferi şi vatmani. Nu sunt suficienţi. De aceea, suntem într-o plină campanie de angajare a lor, pentru a suplimenta cât mai multe linii. Le oferim un salariu decent, pot face faţă dintr-o echipă cu tradiţie în Timişoara, organizăm chiar şi cursuri pentru ei”, a afirmat Cosmin Bradu, purtător de cuvânt al RATT.

Reprezentanţii RATT spun că salariile au fost mărite considerabil pentru şoferi şi vatmani şi că aceştia vor putea lucra într-un parc auto relativ nou.