Mai multe autobuze între Aeroportul din Timișoara și centrul orașului. O singură problemă: șoferii

explo 1000x200

Numărul de mijloace de transport în comun care circulă înspre şi dinspre Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara creşte începând de astăzi. Două autobuze care circulă pe Linia Expres 4 vor fi puse în funcţiune. Acestea fac legătura între Punctele Cardinale şi Aeroport dus-întors.

RATT anunţă că de astăzi mai multe autobuze vor face legătura între Aeroport şi centrul oraşului, pentru ca timpii de aştepare ai pasagerilor să se diminueze. În ultima perioadă s-au mai suplimentat numărul de mijloace de transport în comun şi pe liniile de tramvai I şi II, iar reprezentanţii RATT promit noi suplimentări în viitorul apropiat. O singură problemă rămâne: nu sunt suficienţi vatmani şi şoferi, în ciuda salariului atractiv.

„Suntem într-o continuă campanie de suplimentare a mai multor linii, dar depindem de mai multe lucruri, în special de şoferi şi vatmani. Nu sunt suficienţi. De aceea, suntem într-o plină campanie de angajare a lor, pentru a suplimenta cât mai multe linii. Le oferim un salariu decent, pot face faţă dintr-o echipă cu tradiţie în Timişoara, organizăm chiar şi cursuri pentru ei”, a afirmat Cosmin Bradu, purtător de cuvânt al RATT.

Reprezentanţii RATT spun că salariile au fost mărite considerabil pentru şoferi şi vatmani şi că aceştia vor putea lucra într-un parc auto relativ nou.

banner 970 x 250