Mai ieftin ca la TV. Afacerile cărășenilor pot apărea pe panouri uriașe pe sume de nimic!

Cele două panouri publicitare amplasate zilele trecute în municipiul Caransebeș pot fi folosite și de către potențialii agenți economici care doresc să facă reclamă firmei.

Consiliul Local a delegat conducerea Casei de Cultură „George Suru” să se ocupe de administrarea celor două panouri imense din centrul civic și din cartierul Pipirig, la ieșire spre Hațeg. „Sunt alese strategic cele două zone foarte circulate de către cetățeni”, ne-a precizat directorul Casei de Cultură, Ioan Cojocariu.

„În ședința de consiliu s-a aprobat durata unui spot publicitar standard de 6, 15 sau 20 de secunde, numărul de apariții este de 135 minimum pe zi și 4.000 de apariții pe lună, cu o repetabilitate la maximum 8 minute. Tarifele sunt accesibile… De exemplu, pentru o săptămână se plătesc 30 de lei pentru 6 secunde, iar pe un an se achită 1.000 de lei și vă dați seama cât rulează într-un an de zile. Mai mult, după o perioadă de timp, în urma încasărilor obținute, investiția în aceste două panouri va fi recuperată”, ne-a declarat Ioan Cojocariu.

Vor fi difuzate gratuit toate anunțurile emise de către primărie, consiliul local și instituțiile subordonate administrației publice locale. Fiecare spot încredințat spre publicare va apărea simultan pe cele două panouri LED.