Mai există organizație PNL la Băile Herculane, în afară de oamenii primarului?

Un alt consilier local din Băile Herculane s-a hotărât să părăsească tabăra liberală, în urma neînțelegerilor cu echipa edilului Cristian Miclău. Se pare că la Băile Herculane au ajuns consilieri locali cei care erau în coada listei PNL pentru alegerile locale din 2016, pentru că au părăsit corabia și alți aleși locali în ultimii 2-3 ani.

Decizia consilierei Mariana Molnar nu a venit în urma vreunei dispute cu primarul Miclău, ci pur și simpu Mariana Molnar dorește o schimbare, cu amărăciune totuși, pentru că în loc echipa să se întărească se destramă.

La nivel de Băile Herculane nu există organizație locală a PNL, lucru semnalat în repetate rânduri de echipa noastră tânără care l-a propulsat pe Cristian Miclău în funcția de primar și nu s-a luat nici o măsură. Eu am intrat în politică ca să ajut comunitatea. Eu mi-am donat indemnițazia de consilier pentru tot felul de activități, dar dacă ești în echipa câștigătoare și la final te simți pierzător nu este normal”, ne-a declarat Mariana Molnar.

Consiliera și-a înregistrat demisia la Consiliul Local Băile Herculane și i-a înaintat demisia din partid coordonatorului de zonă al PNL. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că este o luptătoare și dacă trebuie să schimbe tabăra pentru a face ceva bun pentru comunitate o va face.

Doru Coșei, cel care și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL Băile Herculane anul trecut din aceleași motive și unul în plus (dat afară din Consiliu în urma unor absențe), spune că noua echipă a primarului liberal îi îndrumă pe un drum greșit. Doru Coșei ne-a precizat că și alți consilieri liberali au plecat din Consiliu și conducerea județeană PNL nu-și pune niciun semn de întrebare:

Este clar că nu ne-am integrat în echipa lui Cristian Miclău, de fapt acum el promovează o echipă liberală formată din oameni care au fost la capătul listei de consilieri, pentru că primii de pe acea listă au părăsit corabia. Este vorba de Ilie Rădoi care a plecat din PNL și din Consiliul Local în 2017, al doilea Raul Popescu în 2018, eu în 2019 și Mariana acum. Am promovat anumite inițiative pentru comunitate și cele mai multe nici nu au intrat pe ordinea de zi, iar cele care au intrat și aprobat nu au fost puse în aplicare”, ne-a mai spus Doru Coșei.

Mi-am îndeplinit misiunea de consilier local, dar este momentul să demisionez pentru a mă orienta spre alt partid. Am fost curtată de mai multe partide, sunt un om de acțiune și intenționez să-mi continui activitatea în folosul comunității mele, dar nu într-un Consiliu măcinat de interese mărunte în detrimentul orașului. Eu nu-mi aduc aminte dacă vreodată primarul Miclăiu ne-a consultat pe noi colegii lui de partid înaintea vreunei ședințe de Consiliu Local”, a mai afirmat Mariana Molnar.

 

1000x100 (5)