Mai există liberali la Bocșa?! PSD a înghițit PNL și conduce prin Mirel Pascu!

Lovit de cuvintele dure ale liderului PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, și de ale social-democratului Mirel Pascu, Eugen Cismăneanțu, fostul primar PMP al orașului Bocșa, acuză la rândul său că alianța locală PNL-PSD a ținut orașul pe loc și chiar l-a întors în timp! Mai grav, au de gând să facă asta și de acum încolo!

Cismăneanțu spune că orașul pe care l-a condus timp de două mandate traversează o perioadă cu care nu s-a mai întâlnit din 1990 încoace. Doar responsabilitatea consilierilor locali a făcut ca orașul să nu fie complet blocat. „Este o situație tristă și fără precedent, creată de PNL Bocșa. Cetățenii orașului i-au acordat un vot de încredere PNL-ului, în mod special domnului Dănilă, astăzi ne trezim că orașul este condus de PSD prin domnul Pascu. Lucrurile s-au schimbat și nu se mai respectă votul cetățeanului. Codul Administrativ nu obliga Consiliul Local să aleagă și un consilier cu atribuțiuni de viceprimar. Noi nu am fost de acord cu altă nominalizare de la alt partid. PNL a câștigat alegerile la Bocșa, PNL trebuia să ducă la bun sfârșit acest mandat până la organizarea noilor alegeri. Dar mai există PNL la Bocșa?! PSD a înghițit PNL și, de fapt, azi conduce prin domnul Pascu!”, a replicat Eugen Cismăneanțu.

Fostul primar, astăzi consilier local PMP, spune că a anticipat situația de astăzi, deoarece după 27 septembrie 2020, adică după instalarea lui Emanuel Dănilă în fotoliul de edil-șef, lucrurile s-ar fi mișcat greoi. Dacă nu cumva au dat chiar înapoi. „Din păcate, orașul Bocșa, timp de șase luni, a stat pe loc sau chiar s-a întors în timp. Șase luni în care nu au continuat asfaltările, proiectele europene au stagnat, nu s-au ținut audiențe și astfel s-a rupt legătura dintre cetățean și administrație. Includem aici și viceprimarul, administratorul orașului, care este din Timișoara, nu din Bocșa. Lucrurile au stagnat, dar în primărie există o echipă cu care dacă știi să lucrezi poți să faci lucruri extraordinare.
Eu am lucrat extrem de bine și am reușit să atragem 30 de milioane de euro pentru oraș. Mi-ar fi plăcut să finalizez asfaltările în primul mandat, dar măcar am satisfacția că am lăsat finanțarea și am reușit să încep aceste lucrări. Nu înțeleg de ce nu au fost continuate.”, a mai spus Cismăneanțu.