O casă de pensii în Centrul Civic!

Grădinița cu Program Normal Nr. 2 din Caransebeș își va păstra actuala locație, iar Casa de Pensii, aparținătoarea clădirii, se va muta în centrul orașului.

Consiliul Local Caransebeș a votat în ședința ordinară un proiect de hotărâre prin care clădirea aparținătoare Casei Județene de Pensii să rămână cu destinația actuală, cea de unitate de învățământ preșcolar. O filială a Casei de Pensii se va deschide în schimb în Centrul Civic.

Casa Județeană de Pensii a Județului Caraș-Severin deține în patrimoniul său o clădire pe Strada Avram Iancu, unde în prezent își desfășoară activitatea Grădinița cu Program Normal Nr. 2 din Caransebeș. Având în vedere acest lucru, Consiliul Local al municipiului Caransebeș a schimbat destinația unui imobil din destinație de locuit în altă destinație decât cea de locuință, pe Strada Mihai Viteazul, unde  se va deschide în viitor Casa de Pensii a Municipiului Caransebeș”, a fost explicația primarului Marcel Vela.

Edilul-șef al municipiului Caransebeș a considerat că această soluție este cea mai potrivită, astfel încât grădinița să își poată continua activitatea în aceeași locație, iar cetățenii care își întocmesc dosare de pensii să poată să beneficieze în Centrul Civic de cel mai apropiat birou al Casei de Pensii.