„Mă tem că România, din cauza lipsei măsurilor guvernamentale, se va duce din ce în ce mai jos!”

Măsurile luate de Guvernul Orban pentru protejarea firmelor mici și mijlocii, dar și a populației în contextul coronacrizei sunt aproape inexistente, atrage atenția senatorul PSD Ionuț Chisăliță, astfel că prețul plătit de România va fi uriaș!

„Mi se pare că această guvernare nu face decât să se bâlbâie. Și în privința situației economice, și în privința suportului pe care ar trebui să-l dea cetățenilor. Am văzut că actualul guvern, în loc să sprijine cetățenii prin amânarea plăților la utilități, așa cum e în toate țările din Europa, dimpotrivă, sprijină notarii, executorii judecătorești, pe cei care, de bine de rău, au alte venituri decât cetățenii de rând. Nu mai vorbesc despre măsurile economice pe care ar trebui să le ia pentru a veni în sprijinul firmelor”, a comentat parlamentarul de Caraș-Severin.

Chisăliță anticipează vremuri grele pentru România, mai ales dacă actuala guvernare nu ia măcar în ceasul al 12-lea măsuri care să protejeze mediul de afaceri și populația: „Mă tem că după această pandemie care pune presiune pe lumea întreagă va veni o pandemie și mai mare din punct de vedere economic, iar România, din cauza lipsei măsurilor pe care le-ar putea lua Guvernul, se va duce din ce în ce mai jos”.

Situația e complicată și în Caraș-Severin. Chisăliță o cunoaște și spune că e dispus să ajute. Deocamdată nimeni nu i-a cerut sprijinul. „Eu sunt dispus oricând să acord sprijin. În această situație în care suntem nu cred că mai putem vorbi despre partide, ci ar trebui să vorbim despre oameni, despre ceea ce am putea face pentru noi toți”, a mai afirmat senatorul PSD pentru expressdebanat.ro.