Lupta împotriva COVID-19 continuă în toate zonele orașului Oravița

Primăria Oravița, prin Biroul de Gospodărie Comunală, va demara joi, 26 martie, acțiuni de dezinfecție atât pe raza orașului de pe Valea Carașului, cât și în satele aparținătoare UAT-ului, întregul demers având drept scop limitarea pe cât posibil a răspândirii temutului virus din China.

„Acțiunile de dezinfecție vor avea loc în Oravița și în satele aparținătoare, pe străzi, iar apoi în scările blocurilor, folosind substanțe agreate de Direcția de Sănătate Publică. Ne adaptăm din mers, cu mijloacele de care dispunem, pentru a aplica toate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19”, transmit reprezentanții administrației publice locale de pe Valea Carașului.

Totodată, în vederea respectării dispozițiilor Ordonanțelor Militare emise de Ministerul Afacerilor de Interne privind circulația persoanelor pe timpul instituirii măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, angajații Primăriei Oravița vor distribui cetățenilor de pe raza UAT-ului modele de declarații pe propria răspundere pentru justificarea deplasărilor cu precizarea că persoanele care nu au posibilitatea multiplicării xerox a declarațiilor vor putea copia de mână conținutul acestora.

În același timp, cetățenii sunt rugați ca în această perioadă să dea dovadă de responsabilitate, să rămână în casă și să respecte toate prevederile Ordonanțelor Militare impuse de autorități.