Luptă cu focul, dar și cu nesimțirea! Salvatorii de la ISU au curățat zona Lugoj – Buziaș – Făget

Îi vedem aproape în fiecare zi salvând vieți, bunuri, luptând cu apele sau focul, iar ca tabloul să fie complet au intrat și în luptă cu nesimțirea semenilor.

Zeci de pompieri din Lugoj, Făget și Buziaș au participat, la sfârșitul acestei săptămâni, la o amplă acțiune de ecologizare în cadrul campaniei care se desfășoară la nivel național: Mișcare pentru un Mediu Curat.

Salvatorii au luat la puricat Parcul Dendrologic Buziaș, DN Lugoj – Făget km 9 (Hanul Ana Lugojana) și Dealul Mare – Valea Popii din Făget.

„Ne pasă de comunitatea noastră și ne implicăm activ în activitățile organizate pentru protejarea acesteia. Aproape 80 de pompieri militari din cadrul ISU Timiș și o parte din familiile acestora au participat la activitățile de colectare a deșeurilor în localitățile Lugoj, Făget și Buziaș, organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Mondiale a Curățeniei. Indiferent de funcția sau gradele noastre, ne-am implicat în egală măsură, deoarece ne dorim un viitor mai bun și mai curat pentru copiii noștri și vrem să fim un exemplu pentru ceilalți prin implicarea noastră activă în rezolvarea problemelor comunității noastre.”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

În ofensiva împotriva gunoaielor aruncate necorespunzător și curățarea arealelor naturale din mai multe zone, pompierii au demonstrat încă o dată că prețuiesc natura și contribuie la protejarea ei. Spre deosebire de cei care nu fac decât să murdărească locul prin care trec…