Greii muzicii de calitate vs greii Superkombat!

Luna păcălelii le-a pregătit reșițenilor evenimente excepționale, imposibil de ratat. De la simfoniile unuia dintre cei mai mari maeștri ai muzicii și până la cei mai mari campioni Superkombat, Reșița va răsuna în această primăvară de talente pentru toate gusturile.

Chiar dacă prima lună de primăvară nu a adus tocmai soare în casele reșițenilor, luna aprilie va picura acorduri și evenimente de excepție în urechile și văzul fiecăruia. Lista evenimentelor programate pentru această lună nu este tocmai lungă, însă invitații de excepție care vor păși pe scenele și ringurile reșițene vor lăsa în urmă euforie și zâmbete care vor dăinui.

Spectacolul care va deschide evenimentele de excepție ale acestei luni este Gala Superkombat. Greii luptelor se vor întrece la Sala Polivalentă din Reșița spre deliciul fanilor din tot județul. Biletele pentru Gala K1 au fost deja puse în vânzare, iar reșițenii pot intra și ei în lupta pentru unul dintre tichetele care-i va duce mai aproape de idolii lor îmbrăcați în mușchi. Evenimentul este programat pentru data de 12 aprilie.

Cu puțin înainte de acesta, reșițenii aveau programat un alt spectacol de senzație. Pe scena reșițeană de la Casa de Cultură ar fi trebuit să urce, în data de 11 aprilie, Nicu Alifantis, care să aducă primăverii de pe Bârzava note de chitară și voie bună. Chiar dacă fanii muzicii folk și-au pregătit deja banii pentru biletele la acest concert, spectacolul a fost amânat. Compania care se ocupa cu organizarea turneului Nicu Alifantis-Mozaic au anunțat că ultimele zece concerte de pe agenda folkistului, printre care și cel de la Reșița, vor fi amânate pentru luna octombrie a acestui an.

mozaic-tour

Poate cel mai de seamă dintre concertele care i-au încântat pe reșițeni în ultima perioadă este simfonia programată pe sfârșit de lună, susținută de Tudor Gheorghe. Concertul marelui maestru îi va încânta pe iubitorii de muzică bună în data de 30 a acestei luni. Simfoniile care vor ieși din talentul marelui artist, acompaniate de acordurile orchestrei care îl însoțește mereu, îi vor face și pe reșițeni să aibă pielea de găină. Concertul va fi susținut pe scena Casei de Cultură și face parte din turneul premieră „Lecția”. Biletele pot fi cumpărate chiar din incinta sălii unde va avea loc evenimentul. Talentul marelui maestru nu le permite însă iubitorilor de muzică bună să amâne momentul cumpărării unui bilet. Reșițenii se înghesuie pentru a-l putea asculta live pe maestru.

Concerte-Tudor-Gheorghe-2014-Lectia3

Foto : ziarulteleormanul.ro