Luminița Jivan și Ionuț Chisăliță au făcut un act de demnitate!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Demisiile din funcțiile de conducere de la nivelul PSD Caraș-Severin dau șansa partidului să se reorganizeze imediat și să-și propună câștigarea alegerilor locale.

Silviu Hurduzeu, cel mai vehiculat nume pentru preluarea șefiei PSD Caraș-Severin, e convins că partidul are oamenii potriviți pentru ca loviturile primite după anchetele DNA și DIICOT să nu compromită șansele candidaților social-democrați la viitoarele alegeri. „Evident că nu a fost un lucru plăcut, însă PSD are resurse și organizația Caraș-Severin are resurse pentru a reveni. Nu aș vrea să vorbesc eu despre acel dosar, sunt colegii mei, m-aș bucura să își rezolve aceste probleme pe care le au și ce este foarte important și pentru mine, și pentru ceilalți membri ai organizației noastre este ca în cel mai scurt timp organizația să aibă o nouă conducere. Să putem face ceea ce trebuie pentru că urmează alegerile locale și cred că, și în acest moment, ținând cont și de scorurile de la alegerile trecute, PSD pornește cu o șansă destul de mare.”, a comentat Silviu Hurduzeu pentru expressdebanat.ro.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a subliniat că toți colegii săi se bucură de prezumția de nevinovăție, că niciunul nu e inculpat și apreciază faptul că liderii filialei și-au prezentat demisiile de onoare. „A fost un act de demnitate pe care Luminița Jivan și Ionuț Chisăliță l-au făcut. Repet, sper ca în perioada următoare să reușim la nivelul organizației noastre să cristalizăm echipa de conducere.”, a adăugat Hurduzeu. 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/