Luminița Jivan și-a dat foc la valiză! „Dacă minte cineva în PSD, ăla nu sunt eu!”

untitled design set 970x90 px

Liviu Dragnea nu l-a mazilit pe Ion Mocioalcă, așa cum anunțau cea care vrea să-i ia locul, deputata Luminița Jivan, și secretarul general adjunct Codrin Ștefănescu. Mai mult, șeful PSD pare să fi înghițit gogoși de Caraș-Severin!

Chestionat, luni, după ședința CExN, dacă este nevoie de schimbări la vârful organizațiilor județene din Călărași și Caraș-Severin, liderul PSD Liviu Dragnea a evitat să dea un răspuns tranșant și a spus că este nevoie de o discuție deschisă pe fiecare caz în parte. „Au venit 35-37 de primari de la Caraș-Severin, am avut o discuție cu ei, le-am cerut scuze că s-a întârziat atât în CEx, și vom discuta despre organizații, dar vom vedea care sunt cele mai bune măsuri pentru acele organizații. Va trebui să discutăm deschis, față în față despre fiecare caz în parte. Nu e vorba dacă sunt eu mulțumit, este vorba de capacitatea de a obține rezultate acele organizații”, a declarat Dragnea.

Cel mai probabil, Dragnea s-a lăsat dus de nas. Așa cum au mai pățit atâția alții. Printre susținătorii Luminiței Jivan sunt într-adevăr mai mulți primari, dar numărul lor nu ajunge în niciun caz la 37. În plus, dintre cei care s-au aflat ieri la București, în momentul întâlnirii cu Ion Mocioalcă, unii și-au motivat cu totul altfel vizita în capitală. N-ar fi venit pentru a susține schimbarea conducerii PSD Caraș-Severin, ci pentru a merge împreună cu deputata Luminița Jivan la Compania Națională de Investiții în scopul depunerii unor proiecte. „Am stat de vorbă cu ei, era absolut normal. Ei trebuie să știe că ușa partidului este tot timpul deschisă. Nu vreau să comentez cine i-a adus și de ce, sub ce pretext, tot ce pot să vă spun este că dacă în partidul ăsta e cineva care minte, ăla nu sunt eu”, a declarat Mocioalcă.


Luminița Jivan nu a putut fi contactată pentru a comenta situația din PSD Caraș-Severin, pentru a afla dacă mai speră la schimbarea lui Mocioalcă sau dacă demersurile sale se opresc aici. Probabil e ocupată să le explice celor pe care i-a dus de nas de ce n-a picat Mocioalcă, de ce Lupu e încă prefect sau de ce la comanda Inspectoratului Județean de Poliție e în continuare Viorel Avram.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/