Luminița Jivan, reconfirmată pe cai mari

După votul de încredere primit de la social-democrații cărășeni, șefa PSD Caraș-Severin se bucură se încredere totală și la nivel național, chiar dacă Liviu Dragnea sau Viorica Dăncilă, principalii ei susținători, nu mai sunt astăzi la cârma partidului.

„Colegii mei deputați din grupul parlamentar PSD mi-au oferit votul de încredere pentru funcția de vicelider și pentru această sesiune parlamentară. Vreau să le mulțumesc pentru reconfirmarea încrederii acordate pentru ocuparea unei asemenea funcții care mă onorează și responsabilizează”, a declarat Luminița Jivan, asigurându-și colegii că va avea aceeași perseverență și atitudine proactivă în cadrul grupului.

Totodată, deputatul de Caraș-Severin a ținut să salute noua poziție a lui Daniel Suciu, cel care și-a pus semnătura de ministru pe mai multe proiecte în județ. „Mă bucur că Daniel Suciu a fost ales în funcția de secretar al Camerei Deputaților! În timpul mandatului său de ministru al Dezvoltării s-a aplecat asupra problemelor tuturor comunităților, iar județul Caraș-Severin s-a bucurat de un sprijin important din partea lui”, a remarcat Jivan.