Luminiţa Jivan are motive de bucurie. Viorica Dăncilă pare că-l va înfrunta pe Iohannis în turul doi al prezidenţialelor

Bucurie mare în familia social-democraților cărășeni. În ciuda haosului politic din ultima perioadă, potrivit primelor date, Viorica Dăncilă va fi contracandidatul lui Klaus Iohannis în turul al doilea al luptei pentru Cotroceni, o veste îmbucurătoare pentru liderul PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan.

Imediat după apariția primelor date ale exit-pollului care-l plasează pe candidatul PSD în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, deputatul Luminița Jivan, într-o postare pe pagina sa de socializare, a ținut să le mulțumească tuturor celor care au votat astăzi „cu inima și din suflet” pentru un viitor mai frumos și mai bun al României.

Conștientă de faptul că, în perioada următoare, lucrurile se vor tranșa la un alt nivel, Jivan promite că nu se va culca pe o ureche: „Cărășenii mei și toți românii merită investiții, merită noi proiecte, merită noi finanțări, merită drumuri mai bune și merită școli, grădinițe și spitale reabilitate! Promit că mă voi strădui și lupta în continuare pentru județul meu!”.

Totodată, mobilizarea electoratului la urne o  face pe social-democrată să fie tot mai convinsă că România „are nevoie de un președinte implicat, muncitor, un președinte care să iubească toți românii și să facă din România «acasă»!”.