Luminează orașul din tine! Horațiu Rada: „Astăzi eroii noștri sunt cei din linia întâi!”

1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

La Timișoara s-a aprins lumina speranței, seara trecută, în cadrul unei campanii inițiate de Asociația 2021 Timișoara Capitală Europeană a Culturii. Reprezentanții Asociației au transmis un mesaj pentru toți cei implicați în lupta COVID-19.

Președintele Boardului Asociației Timișoara 2021, Horațiu Rada, le-a mulțumit tuturor celor care au acceptat provocarea de a ieși la fereastră înarmați cu lumini pentru a-i încuraja și mai mult pe cei expuși, dar și pe cei care stau în casă și respectă măsurile impuse de autorități.

„Sunt bucuros că în aceste zile de cumpănă pentru întreaga comunitate, echipa Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2021 reușește să găsească resurse emoționale pentru implicare. Astăzi, eroii noștri, cei din linia întâi, care luminează sunt medicii polițiștii, jandarmii, sunt prestatorii de utilități. Doresc să le mulțumesc tuturor, dar și celor care stau acasă pentru înțelepciunea și responsabilitatea de care dau dovadă”, a transmis Horațiu Rada.

Și Simona L. Neumann, directorul executiv al Asociației, a transmis un mesaj de mulțumire destinat celor care s-au implicat în campanie.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

„Dragi timișoreni, vă mulțumesc pentru că ați ieșit într-un număr atât de mare și ați răspuns inițiativei. Este un mesaj de susținere pentru aceia care sunt în prima linie și luptă cu pandemia coronavirus. Medici, jandarmi, polițiști și toți cei care sunt la datorie în aceste zile. Este un mesaj de unitate, de solidaritate cum doar noi timișorenii suntem în măsură să dăm. Vă mulțumesc și să luminăm orașul prin noi înșine, să ne unim, să fim solidari pentru că împreună putem să trecem de această perioada”, a transmis Simona L. Neumann. 

Aseară au fost aplaudați medicii de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara de pompieri, jandarmi și polițiști care au luminat porțile unității sanitare, iar personalul medical de la Spitalul Județean a format o inimă imensă pe heliportul de lângă Unitatea de Primiri Urgențe.

untitled design set 970x90 px