„Lumea poveștilor”, dusă și copiilor din mediul rural

lumea povestilor teatrul de vest

Două dintre reprezentații din cadrul festivalului de teatru pentru copii vor avea loc în comune din Caraș-Severin.

Festivalul de teatru pentru copii „Lumea poveștilor” este în plină desfășurare și înseamnă 26 de spectacole în 15 locații din județ. Printre acestea se numără și căminele culturale din Berzovia și Măureni, acolo unde sunt programate câte o reprezentație a spectacolului „Vasilache și Mărioara”. Cei mici, dar și cei mari, vor putea vedea pe scenă două personaje reprezentative pentru teatrul de păpuşi românesc, pline de umor, gata să binedispună publicul indiferent de vârstă.  „Vasilache și Mărioara” este un spectacol în care apar atât actorii cât și păpușile, creând astfel o lume de poveste.

În cadrul festivalului, spectacolul se joacă de nu mai puțin de cinci ori în cinci locații diferite din Caraș-Severin. La Berzovia se joacă marți de la ora 13:00 iar la Măureni se joacă joi de la ora 11:00. Reprezentațiile sunt posibile prin implicarea primăriilor celor două comune, cu care teatrul reșițean are o colaborare foarte bună. Includerea în festival a celor două comune continuă inițiativa Teatrului de Vest de duce poveștile copiilor din mediul rural.

De mai bine de doi ani, teatrul reșițean susține reprezentații pentru copii în întregul județ copiii bucurându-se la maxim de spectacole. Reprezentațiile din mediul mediul sunt cu totul aparte datorită căldurii extraordinare transmisă de cei mici. Tocmai de aceea, Berzovia și Măureni  figurează pe afișul festivalului. Publicul de toate vârstele este invitat la spectacole. Programul complet al festivalului poate fi văzut aici.
Foto: Teatrul Vasilache Botoșani

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/