Lumea copiilor, la Iulius Town Timișoara: Gașca Zurli, desene pe asfalt, mii de cadouri, facepainting, tobogane și multe alte surprize

iulius town timisoara carusel
publicitate si promovare in ziar

„Atențiune, accelerăm” surprizele pentru copii la Iulius Town Timișoara! Dacă vă sună cunoscută expresia, atunci sigur spectacolul oferit de Gașca Zurli este evenimentul din weekend pe care nu îl puteți rata. Mai ales că acesta va fi debutul unor zile cu momente speciale, antrenante, creative și amuzante dedicate copiilor, de ziua lor: desene pe asfalt, cadouri, facepainting, distracție pe tobogane, ateliere de creație și multe alte surprize „copilăroase”.

Fetița Zurli, Vrăjimăturica, Supereroul Mulțumesc și Bucătărașul Lulu, alături de Tanti Prezentatoarea, vor să sărbătorească Ziua Internațională a Copilului în avans, împreună cu micuții timișoreni. Iulius Town le-a pregătit celor mici o petrecere cu personajele lor atât de îndrăgite, la care parola de intrare sunt versurile din „Am o căsuță mică”, „A ram sam sam” sau din alte melodii interactiv-educative. Duminică, pe 29 mai 2022, începând cu ora 12.00, parcarea VIP din Iulius Town Timișoara se transformă în cel mai antrenant loc de distracție pentru copii, intrarea fiind gratuită. Recomandăm părinților să „dea în mintea copiilor”, pentru că spectacolul atinge cote maxime de amuzament, energie, zâmbete și voci de bucurie. Dacă vremea nu va ține cu distracția în aer liber, spectacolul va fi mutat în foodcourt.

iulius town timisoara gasca zurli

Despre copilărie, culoare și frumos este și evenimentul „Kids Fest”, care se va desfășura pe 1 și 2 iunie, în zona Iulius EXPO. Este prilejul să găsești un cadou vesel, dulce, pufos sau educativ pentru copiii de toate vârstele.

Miercuri, 1 iunie, spunem cu toții „Happy Kidz Day” la Iulius Town Timișoara. Un maraton de evenimente, activități, spectacole și surprize se va întinde pe durata întregii zile, pentru ca distracția să fie deplină pentru micuții sărbătoriți.

iulius town timisoara happy kidz day

4 tobogane gonflabile vor oferi doze de aventură în parcul Iulius Gardens, în intervalul 10.00 – 21.00, în timp ce pe scena amplasată în zona Lake Plaza, de la ora 11.00 la ora 21.00, spectacolele de dans, balet, teatru de păpuși, muzică, sport și fashion se vor derula fără întrerupere. Talentele de la Școala de dans și balet Timișoara, The Dancers, clubul sportiv Șomo Kick-Boxing, Incubatorul de arte, Școala de muzică Ramona Iatan, Denisse Ballet School, Palatul Copiilor Timișoara, Școala de balet Valkay, Școala de balet și dans Beautiful Dance by Daniela vor oferi momente artistice și bucurie celor prezenți. De la ora 12.00, copiii au întâlnire cu marionetele, în lumea fascinantă a teatrului de păpuși, iar de la ora 18.00 aflăm tendințele pentru copii, din prezentările de modă Miss&Mister Junior MCS. Ora 19.30 va da startul Discotecii Copiilor, prilej pentru ca cei mici să impresioneze cu mișcările ritmate.

De ziua copiilor, Iulius Town a pregătit și întâlniri cu Mickey și Minnie, prezenți atât în interior, cât și în parc, gata să ofere un zâmbet într-o fotografie pe care să o păstrezi ca amintire. Iar pentru că frumusețea copilăriei este în culori vii și joacă, între orele 16.00 și 19.00, în Atriumul Iulius Town sunt sesiuni de facepainting, dar și ateliere de creație, care să lase imaginația să se exprime. Micii artiști își pot demonstra creativitatea și prin desenele pe asfalt, în parc, zona pietonală Peek & Cloppenburg.

De 1 Iunie, nu pot lipsi cadourile – peste 3000 – pe care cei mici le pot primi fie la la Ruleta Cadourilor din zona Intersport și Atrium Iulius Town sau la Centrul de premiere de lângă Centrul Info, pentru cei care fac cumpărături. Astfel că, la cumpărături de minim 200 lei din magazinele Iulius Town, cei mici vor primi unul dintre cei 500 de dinozauri pregătiți să ajungă în casele lor.

De vineri până duminică, în perioada 27 – 29 mai 2022, un alt univers fascinant se instalează în Iulius Town, cel al mărturiilor din vremuri de demult. Târgul de antichități, handmade și vintage, din zona Iulius EXPO, reunește obiecte cu o însemnătate aparte, fie prin caracterul lor unicat, fie prin patina timpului care le dă o „valoare” deosebită. Propunerile artizanilor și colecționarilor pot deveni cadouri sau amprenta unui stil personal.

Vino la Iulius Town Timișoara să sărbătorim copiii cu joacă, muzică și culoare!

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01