Lui Rareș Bogdan i-a revenit glasul. Se dă din nou cocoș!

Bă, Gogule, auziși că se făcu al dracu’ Batistuță al tău? Cum care Batistuță? Rareș Bogdan, ăla care a tăiat pensiile speciale în 100 de zile.  A, nu le-a tăiat? Mă rog, a promis, și tot e ceva. De ce s-a făcut al dracu? De aia. Cică, gata cu joaca și purtatul cu mânuși. Schimbă placa. Că prea mult au lăsat liberalii capul plecat, și au fost mult prea răbdători de când PSD a intrat cu ei la guvernare. Pun piciorul în prag, să fie tratați pe picior de egalitate de alde Ciolacu și nu mai acceptă niciun fel de atac pesedist. „Zău, mă, așa o zis?” „Da, mă, cuvânt cu cuvânt: «nu mai acceptăm niciun fel de încercare de a izola PNL.». Fix așa o zis. L-am auzit cu urechile mele.” „Și era nervos?” „Cum dracu să nu fie, bă Gogule, când știi că hauriștii lu’ Simion sunt peste liberali în sondaje?”

Acum, ce să facă și Batistuță? Trebuie să zică și el ceva, că nu poate sta ca mutu. Că acu’ e gata toamna, vine iarna, apoi primăvară și, hop, și alegerile. Și nu te poți prezenta în fața alegătorului român fără să-i reamintești câteva dintre luările de poziție din guvernarea la care ai fost părtaș. Cum e, de exemplu, momentul ăsta, în care spui că de azi înainte liberalii vor fi extrem de duri cu pesedeii, după principiul: „ori la bal ori la spital!” Păi cine te oprește măi fecior de la Cluj să fii așa cum spui? Fă-te al dracului și dă-le la gioale ăstora din PSD. Nu da numai din fleoancă, bagă-te în ei până-n gât. Altă soluție nu ai. Nici tu, și nici nen-tu Ciucă.

Și uite ce-o mai zis Batistuță al tău, Gogule. Că liberalii nu părăsesc guvernarea și nici corabia pe vreme de furtună. Au condus țara în pandemie, o conduc și acum cu Ciolacu la guvern. Că dumnealor au boașe și că vor fi extremi de duri  „în momentul în care vor fi atacaţi Raluca Turcan sau Cătălin Predoiu sau Alina Gorghiu sau George Flutur (chiar și el, Rareş Bogdan), nu vom mai tăcea şi ne vom lăsa gurile de foc să reacționeze pe loc, în momentul în care se va întâmpla asta.” Amărâtule, care ești. De ce, bă, Rareșică, n-ai făcut gât și pe vremea lu’ Cîțu ori a lu’ Ciucă? Că atunci nu te-am auzit să vorbești de astea. Acu’ nu-ți mai tace gura. Că te simți ofensat de măsurile lu’ Ciolacu. Simte-te, bă, dacă cu useriștii nu v-a plăcut la guvernare.

Și mai e ceva, don Rareș, dacă și la fapte ai fi la fel de bun cum ești de gură, România ar fi departe. Ascultă ce spun eu…