Lugojul are un nou viceprimar! Bogdan Blidariu, devenit primar a cedat fotoliul de vice lui Adrian Serendan

conducere noua
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Consiliul Local al Municipiului Lugoj s-a întrunit astăzi într-o şedința extraordinară de consiliu, convocată ”de îndată”, cu două puncte pe ordinea de zi, ambele inițiate de primarul interimar, Bogdan Ștefan Blidariu.

Cel mai important (și mai așteptat) a fost cel privind delegarea consilierului Adrian Doru Serendan pentru a îndeplini temporar atribuțiunile viceprimarului Blidariu, care acum exercită calitatea de înlocuitor de drept a primarului municipiului Lugoj.

La ședință, care a necesitat prezența fizică a membrilor Consiliului local, au participat 13 consilieri. Au lipsit cei trei consilieri USR și doi consilieri PSD (Iosif Crăciunescu și Ionuț Dumitriu).

Desemnarea d-lui Serendan ca viceprimar a trecut cu vot unanim. De remarcat că, printre cei care au votat pentru, s-a numărat și un consilier din tabăra social-democrată, și anume fostul viceprimar al urbei, Cristian Galescu.

1000x100 (4)

”Vă mulțumesc pentru încredere și pentru votul acordat. Mă simt onorat. Sper ca acest interimat să fie foarte scurt și îmi doresc să se revină la forma de conducere a Primăriei de dinainte de 8 iulie”, a spus viceprimarul interimar, Adrian Serendan.

Membru al PNL, Serendan este unul din politicienii locali cu experiență, având la activ mai multe mandate în Consiliul local.

Punctul al doilea de pe ordinea de zi s-a referit la aprobarea modificării unui proiect referitor la locuri de joacă și teren de minifotbal în satul aparținător Măguri, precum și a cheltuielilor legate de acest proiect. La ședință a fost prezent și reprezentantul sătesc Călin Odă, care reprezintă ca și consilier satul Măguri.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/