Lugojul a căzut de pe podiumul campionatului de volei, dar ține aproape de prima clasată!

Săptămâna trecută a însemnat înfrângeri pentru ambele timișene care evoluează în prima ligă de volei. CSM Lugoj a cedat pe terenul lui Dinamo și a căzut de pe primul loc până pe 4, dar distanțele din clasament sunt mici. În schimb, ”studenții” de la UVT Timișoara continuă fără să facă puncte în liga masculină.

Lugojul a cedat cu 3-1 la București, cu Dinamo, după scorul pe seturi de 25-19, 23-25, 25-21, 25-21. Cele mai bune realizatoare au fost Daiana Roman și Nina Kocic, care au reușit 17, respectiv 15 puncte. A fost primul meci din care bănățencele nu au obținut niciun punct, și rămân la ”cota” 13 în clasament. După șase runde, alte trei echipe au câte 15 puncte: Blaj, Dinamo și Galați. Săptămâna aceasta, Lugojul are un meci acasă, cu Știința Bacău.

Iar dacă fetele din Lugoj se descurcă totuși onorabil, băieții de la Universitatea Timișoara nu prea au cu ce să se laude. Și în ultimul meci jucat acasă au pierdut cu 3-0 cu SCM Gloria Buzău, după scorul pe seturi de 25-17, 25-14 25-20. Principalul realizator al bănățenilor a fost Traian Gemănariu, cu 10 puncte. Săptămâna aceasta, UVT-ul are meci tot acasă, cu Câmpia Turzii.