Ludovic Orban îi împacă pe liberali cu usr-iști: „Atât la nivelul Timișului, cât și la Timișoara, PNL va forma majorități cu USR PLUS”

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px
Prezent la Timișoara la ceremonia de învestitură a lui Alin Nica în fruntea Consiliului Județean Timiș, premierul Ludovic Orban a afirmat că în județ liberalii vor încheia majorități cu cei de la USR PLUS. „Clar, limpezi”, a spus prim-ministrul României. 
„Ca premier al României, garantez nu numai prin prezența mea la această ceremonie, ci prin activitatea mea, susținerea guvernului pentru toate proiectele Timișului și Timișoarei (…) Vreau să dau un mesaj foarte clar și foarte limpede, în cazul în care au fost discuții pe această temă: atât la nivelul județului Timiș, cât și la nivelul municipiului Timișoara, PNL va forma majoritățile de guvernare locală cu USR PLUS, clar, limpezi, a declarat Orban.
Premierul spune că la baza colaborării între PNL și USR PLUS trebuie să stea „angajamente solide, principii de funcționare pentru aceste majorități, trebuie să stea un respect reciproc, care să fie manifestat printr-o non-agresiune între cele două părți și, de asemenea, să fie obiectivele pe care le urmărim în guvernarea locală comună.”
„(…) Decizia noastră este clară, PNL va forma majoritățile de guvernare și la nivel de județ, și la nivelul municipiului Timișoara, și în alte localități, cu USR PLUS”, a precizat Orban.
Dominic Fritz a participat la ceremonia de învestire a noului consiliu județean.
„Domnul prim-ministru, domnule președinte, dragă Alin, dragi consilieri județeni, felicitări pentru această alegere. Mă bucur că avem o nouă echipă tânără la CJ, că avem un nou președinte la CJ, cu multe idei pentru județ. În calitate de primar ales al Timișoarei, pot să vă asigur că o să colaborăm, pentru binele Timișoarei și al Timișului. Mă bucur că avem și susținerea Guvernului României, pentru că sunt câteva proiecte pe care trebuie să le împingem în față”, a spus Fritz în cadrul ceremoniei.
În cadrul vizitei la Timișoara, Orban va purta, pe parcursul zilei, discuții cu managerul Spitalului Județean din Timișoara, Dominic Fritz, dar și cu șeful secției ATI, Dorel Săndesc. Ulterior, Orban se întâlnește cu directorul Teatrului Național, Ada Lupu Hausvater și va vizita un cămin studențesc al Universității de Vest. Orban merge apoi în Arad și în Baia Mare.
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/