Doamnele din Timiș, consultate cu privire la temele pe care le vor reglementate prin lege. Programul demarat de femeile liberale

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Femeile liberale din Timiș demarează un program prin care adună idei pe care doamnele din județ le consideră de interes pentru ca la final acestea să se concretizeze în proiecte legislative. 

Programul „DezvoltarEA României”, demarat de Organizația Femeilor Liberale din Timiș în parteneriat cu senatorul Alina Gorghiu, își propune să aducă în prim plan teme precum educația, maternitatea sau egalitatea de șanse.

Proiectul se va desfășura pe pagina de Facebook a OFL Timiș, în trei etape. Într-o primă fază, „toate femeile din Timiș sunt invitate să lase comentarii la anunţul despre lansarea programului de consultare, pe pagina de Facebook OFL Timiș, cu ideile de proiecte pe care doresc să le aducă în atenţia publică”. 

1000x100 (4)

A doua etapă va fi una de selecție a propunerilor care pot avea un impact major pentru societate, iar cea de-a treia etapă se va concretiza printr-un webinar la care vor participa toate doamnele interesate, alături de speakeri din diferite sectoare socio-profesionale.

„Ne propunem ca ideile și concluziile rezultate din dezbaterile pe care le vom organiza să se concretizeze în proiecte legislative cu șanse majore de a fi adoptate de către viitoarea legislatură, prin susținerea noii majorități parlamentare.”, transmit femeile liberale din Timiș.
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/