Ludovic Orban: „Dominația PSD-PNL asupra județului Caraș-Severin trebuie să înceteze!”

orban ludovic
untitled design set 970x90 px

Fostul premier al României le pregătește lui Marcel Vela și Ion Mocioalcă dispariția din prim-planul scenei politice județene!

Partidele mici n-au avut aproape nicio șansă într-un județ în care, după dispariția PD, social-democrații și liberalii au deținut supremația, controlând toate instituțiile publice și câștigând alegeri după alegeri, făcând bicolore o mulțime de primării și consilii locale. Forța Dreptei nu va avea însă nici soarta Pro România, nici pe cea a USR, PMP sau AUR, dă asigurări Ludovic Orban. Partidul „liberalilor adevărați”, condus în Caraș-Severin de Hadrian Popescu, se pregătește să joace o carte câștigătoare în 2024 și să echilibreze jocul politic dominat astăzi de PSD și PNL, partide care și-au cam împărțit între ele tot ce se putea.

„Niciun partid nu seamănă cu celălalt, eu cred că dominația PSD-PNL asupra județului Caraș-Severin trebuie să înceteze! Apropo de PMP, câți purici să facă PMP dacă înainte de alegeri, în mandatul 2016-2020, vicepreședintele se comporta ca și partenerul de nădejde al PSD, nicidecum ca un partid de dreapta?! După neintrarea PMP în Parlament, s-a dizolvat în PSD aproape în integralitatea lui. La ora actuală nu există o forță politică autentică în dreapta care să reprezinte valorile liberal-creștin-conservatoare care stau la baza acțiunii în economie, în societate, în viața publică a unui partid de dreapta și noi asta construim, partidul de dreapta de care are nevoie România, adevăratul partid liberal conservator!”, a declarat Ludovic Orban pentru expressdebanat.ro.