Lucrurile încep să se miște! Interes crescut pentru cursele pe Dunăre!

După primul weekend în care turiștii au putut alege cursele pe Dunăre ca modalitate de petrecere a timpului liber, proiectul avansează. Tot mai multe persoane doresc să se îmbarce pe nava Baziaș 1. Ba mai mult, deja a apărut primul grup care optează pentru o cursă în timpul săptămânii.

Proiectul Consiliului Județean Caraș-Severin, derulat prin firma SC Eoliana Caraș SRL, se dovedește un succes. La sfârșitul săptămânii trecute, feedback-ul publicului a fost unul pozitiv, așa că lucrurile avansează. Administratorul societății, Mihai Almăjan, a promis că va ține cont de doleanțele turiștilor, iar cursele vor fi adaptate din mers. Și așa s-a întâmplat. Dacă săptămâna trecută prima cursă de weekend începea la ora 11.00, aceasta a fost schimbată pentru ca turiștii care vin din localități mai îndepărtate să poată ajunge la timp. Așadar, în acest sfârșit de săptămână, sâmbătă și duminică, plecarea se va face de la orele 13.00 și 16.00. Cursa se va face tot pe traseul Moldova Veche – Baba Kaja – Cetatea Golubac și retur. Interesul crescut se reflectă în faptul că, pentru prima cursă de duminică, toate locurile au fost deja rezervate.

O altă noutate o reprezintă prima cursă solicitată în timpul săptămânii. Este vorba despre un grup de aproximativ 20 de persoane din Timișoara, care doresc să petreacă 4 ore de relaxare pe Dunăre. Grupul va fi preluat din portul Pojejena, iar tariful este cel stabilit încă de săptămâna trecută: 550 lei/oră.

leader board 728 x 90 px

„Încep lucrurile să se miște. Eu sper să înțeleagă și Consiliul Județean că nu este vorba doar despre o chestie economică, este vorba și despre proiect în sine. Sper să continue, pentru că este încă sub monitorizare până anul viitor”, a declarat Mihai Almăjan, administratorul SC Eoliana Caraș SRL.

Prețul unui bilet pentru cursele de sâmbătă și duminică rămâne 30 lei/persoană, iar pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani, 15 lei. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0730 557 782.

CITEȘTE ȘI:

Prima aventură pe Dunăre cu Baziaș 1! O zi reușită pentru zeci de turiști! [FOTO/VIDEO]