Lucrările la viitoarea bază sportivă din Calea Buziașului pot începe. Amplasamentul, predat constructorului

Viceprimarul Cosmin Tabără a anunțat că luni va fi predat amplasamentul proiectantului ca să înceapă lucrările la viitoarea bază sportivă CNI care urmează să fie ridicată în apropierea stadionului Dan Păltinișanu

„Am reușit să terminăm cu acel moloz, iar luni va fi predat amplasamentul către proiectant. Mai este un singur aspect de rezolvat acolo, cu Enelul. În câteva zile se va rezolva cu mutarea unui cablu de la  marginea terenului și astfel se poate începe lucrarea.”, a declarat viceprimarul Timișoarei Cosmin Tabără.

Baza sportivă va fi ridicată pe terenul din zona străzilor Costică Rădulescu și Cerna, cu bani de la Compania Națională de Investiții, aproximativ 5,9 milioane de lei. Contractul a fost atribuit în toamna lui 2020, însă terenul nu a fost până acum eliberat de autoritățile locale.

Baza sportivă ar urma să aibă o tribună pentru 500 de spectatori, un teren de joc cu instalație de nocturnă, dar și vestiare. Un al doilea teren, mai mic, va fi destinat pentru minifotbal, baschet sau handbal.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/