Lucrările la tramvai impun noi restricții în trafic

lucrari tramvai
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Șantierul deschis în municipiul Reșița pentru lucrările de modernizare a transportului public electric avansează. Apar modificări pentru participanții la trafic.

Începând de astăzi, 23 februarie, în cadrul proiectului tramvai, se vor realiza lucrări la rețeaua de apă pluvială în zona Piața Republicii și, alternativ, pe tronsoanele de drum de pe ambele sensuri de circulație spre intersecția strada Paul Iorgovici cu strada Laminoarelor.

În acest context, reprezentații Primăriei Reșița informează că se va institui sens unic de circulație pentru porțiunea de drum deviată pe strada Laminoarelor și în continuare pe strada Oituz ieșire în Piața Republicii.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

În ceea ce privește transportul public local de călători, stațiile capăt de linie din Piața Republicii se repoziționează în interiorul acesteia pentru ambele sensuri de mers, în funcție de evoluția lucrărilor. „Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier, respectiv folosirea de rute ocolitoare. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.”, mai precizează reprezentanții Primăriei Reșița.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/