Doi tineri au murit, alți doi au fost răniți, în Pasajul Michelangelo. Au intrat cu viteză în zid

accident michelangelo

Doi tineri au murit și alți 2 au fost răniți în noaptea de miercuri spre joi, după ce mașina în care se aflau s-a izbit cu viteză de peretele Pasajului Michelangelo.

Accidentul a avut loc după ora 01:00. Potrivit polițiștilor, autoturismul era condus de un băiat de 18 ani care a pierdut controlul volanului. În mașină se aflau în total 4 tineri.

„Un bărbat în vârsta de 18 ani a condus un autoturism pe bulevardul Vasile Pârvan, dinspre strada Mihai Viteazu înspre strada J.H. Pestalozzi, iar la intrarea în pasajul subteran Michelangelo, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu peretele interior al pasajului subteran, fiind proiectat într-o autoutilitară, care circula din sensul opus de mers, condusă de un alt bărbat învârstă de 42 de ani. În urma accidenului rutier a rezultat, din nefericire, decesul unei femei și al unui bărbat, ambii în vârstă de 19 ani pasageri în autoturism”, a transmis IPJ Timiș.

De asemenea, conducătorul auto și un alt pasager, un bărbat în vârstă de 20 de ani, au fost răniți.

La fața locului au ajuns 15 pompieri din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, 3 ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic. În sprijin a intervenit încă o ambulanță cu medic.

Sursa foto: facebook.com/Adrian Popescu

tmc 640