Lucrările la Secu, Doman și Moniom nu sunt în grafic. Urmează rezilierea contractului?

Primarul Ioan Popa se declară total nemulțumit de modul în care se realizează lucrările din cartierele Secu, Doman și Moniom, constructorul fiind acuzat că nu se ține de graficul de lucrări, ceea ce primarului i se pare de netolerat.

„Ne-am întâlnit săptămâna trecută. Firma va trebui să se miște, altfel va pierde contractul. Noi nu avem nicio intenție de a face un contract și a-l rezilia după 2-3 săptămâni. Dar dacă oamenii nu se țin de graficul de lucrări, nu vom sta să ne gândim dacă să-l reziliem sau nu”, a spus primarul Ioan Popa.

Este vorba despre un proiect finanțat pe PNDL și privește realizarea canalizării în cele trei cartiere, iar prima firmă care a câștigat licitația a reziliat deja contractul, societatea de acum fiind a doua care preia lucrarea.

În cartierele Secu și Moniom, două dintre cele la care se referă Ioan Popa, lucrările de alimentare cu apă sunt executate de firma lui Ioan Crina, SC Speed Prod SRL. Acesta din urmă ne-a declarat că lucrările nu pot înainta acum din cauza vremii, însă dă asigurări că acestea se vor încheia chiar înainte de termenul final stabilit în contract: 20 decembrie 2018. „Contractul se derulează conform timpului și aprobărilor de material date de către Primărie. Sigur lucrările se vor termina mai repede de 20 decembrie. Atât timp cât Primăria plătește tot ce lucrăm, nu e nicio problemă de a termina lucrările la timp”, a declarat Ioan Crina pentru Express de Banat. Contractul de alimentare cu apă în cartierele Secu, Moniom și Cuptoare a fost semnat luna trecută, mai spune omul de afaceri.

Sursă foto: Arhivă