Kaufland și Lidl aduc gratis un pod și o promenadă Reșiței [FOTO/VIDEO]

Primarul Ioan Popa a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că promenada de pe malul Bârzavei și podul de la „7 noiembrie” vor intra gratuit în patrimoniul Primăriei, după ce Kaufland și Lidl au decis să ridice câte un magazin acolo.

„Dezvoltatorul a realizat un pod rutier pe cheltuiala sa și va mai realiza o cale de acces rutieră pe malul Bârzavei și o promenadă pe malul Bârzavei, la fel ca cea de pe malul stâng, după care toate aceste obiective vor fi donate Primăriei”.

YouTube video

Încă de la preluarea mandatului de primar, unul dintre proiectele actualului edil a fost realizarea unei promenade pe malul Bârzavei. Acesta chiar a cerut premierului Viorica Dăncilă să găsească o formă legală ca primăriile să poată administra măcar cursurile de ape ce le traversează. „Colaborarea cu Apele Române este foarte bună, ei ne ajută, lucrăm bine împreună, a venit și acel memorandum că putem încheia protocoale cu ei și eu sunt convins că vor ieși lucruri extrem de frumoase pe malul Bârzavei”.

1000x200 dacus 02

Podul este practic finalizat, suportă o greutate de peste 100 de tone și va fi dat în circulație chiar de miercuri, deși mai sunt câteva mici retușuri de făcut și care nu s-au realizat din cauza vremii.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157666908216598″]

publicitate si promovare online banner maxagro