Lucrările la infrastructura orașului Oțelu Roșu sunt în plină desfășurare

Străzile din Oțelu Roșu programate spre asfaltare urmează planul inițiat de primarul Luca Mălăiescu și aprobat în Consiliul Local al orașului de pe Valea Bistrei. Câteva milioane de lei de la bugetul local sunt alocate pentru lucrările de modernizare.

Primarul orașului de pe Valea Bistrei, Luca Mălăiescu ne-a precizat că din proiectul propus s-au efectuat 75 % din lucrări și mai bine de jumătate din cheltuieli s-au decontat firmei care execută lucrările:

Proiectul în valoare de 4,3 milioane de lei plus TVA include reparații și asfaltări pe străzile Horea, Mihail Kogâlniceanu, Teilor, Salcâmului, Strada Nouă, Rozelor, Sorin Titel, Piața Veche, Ștefan Cel Mare – zona de garaje, Tineretului – zona de garaje, Ion Creangă parțial, Odobescu parțial, Ion Luca Caragiale parțial și în cartierul Mal străzile Morii, Nucilor și Florilor. Până în prezent estimenz că s-a asfaltat cam 75 % din străzi, acum am terminat strada Sorin Titel și mai avem Strada Nouă, Rozelor, zona garaje pe Ștefan cel Mare și străzile din Mal”, ne-a precizat primarul orașului Oțelu Roșu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Luca Mălăiescu ne-a mai menționat că în aceste zile a fost făcută o plată de 2,1 milioane lei plus TVA către firma care execută lucrările, iar în maxim o lună de zile proiectul se va finaliza.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/