Lucrările la cantina dedicată studenților și profesorilor Universității de Vest din Timișoara, programate să înceapă la primăvară

Universitatea de Vest din Timișoara vrea să construiască de la zero o cantină pentru studenții și cadrele didactice din instituția de învățământ. În prezent, un bufet dedicat servirii mesei este creat la subsolul universității, însă spațiul este mic și prea puțin adecvat acestor servicii.  

Clădirea este proiectată cu parter și un etaj, pe o suprafață construită de 286 mp. Ar urma să aibă 180 de locuri. Lucrările vor începe la primăvară și sunt estimate să dureze 12 luni. Banii dedicați construcției, 2,9 milioane de lei cu TVA, provin din fondurile proprii ale universității. Proiectul este realizat de Andreescu și Gaivorovski.

1000x100 casa brutarului

În 2013, la dispoziția studenților și profesorilor UVT, a fost pusă o cantină de aproape 100 de locuri, în incinta căminului Facultății de Drept din Complexul Studențesc. Restaurantul a fost realizat în parteneriat cu o societate din Timişoara care a amenajat locaţia.